Bokshandschoenen

Alle Pitbull Boxing bokshandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig runderleer, stevig gestikt en hebben padding aan binnen en buitenkant. De verbonden duim biedt extra bescherming en kleine gaatjes zorgen voor ventilatie.

Weet u niet welke maat u nodig heeft? Klik dan hier voor ons advies!

Door het gebruik van natuurlijke producten kunnen de producten een minimale hoeveelheid afwijken van de foto's. De kwaliteit is natuurlijk voor iedere handschoen gegarandeerd!

Premium - Vintage Brown

Een topkwaliteit Pitbull Boxing bokshandschoen in een old school look met witte logo's. De double strap zorgt voor ondersteuning van de pols terwijl de meerdere lagen padding iedere klap kunnen opvangen! Buiten de toffe looks en de geweldige kwaliteit blinkt deze handschoen ook nog uit in comfort, je zou ze het liefste niet meer uit willen doen!

€ 119,95

  • Uitverkocht

Slim - Ice White

Een volledig witte Pitbull Boxing handschoen met zwarte logo's. Het witte leer geeft de handschoen een professionele, zelfverzekerde uitstraling. De double strap zorgt voor een een optimale ondersteuning van de pols. Dit model is wat smaller en heeft een extra dikke padding. Simpelweg een topper!

 

€ 99,95

  • Uitverkocht

Classic - Black

Een zwarte Pitbull Boxing bokshandschoen met witte details. Elegantie door eenvoud. Padding aan binnen en buitenkant zorgen voor bescherming voor je handen. Omdat de handschoen is gemaakt van echt runderleer gaan deze handschoenen lang mee.

Pitbull Boxing bokshandschoenen Zwart

€ 79,95

  • Uitverkocht

Classic - Raging Red

Een fel rode Pitbull Boxing bokshandschoen met witte binnenkant en details. Een combinatie van klassieke kleuren die leidt tot een felle uitstraling. Padding aan binnen en buitenkant zorgen voor bescherming voor je handen. Omdat de handschoen is gemaakt van echt runderleer gaan deze handschoenen lang mee.

 

Pitbull Boxing Bokshandschoenen Rood

€ 79,95

  • Uitverkocht

Classic - Sting Like A Bee

Flitsend gele Pitbull Boxing bokshandschoen met een zwarte binnenkant en details. Float like a butterfly, sting like a bee! Padding aan binnen en buitenkant zorgen voor bescherming voor je handen. Omdat de handschoen is gemaakt van echt runderleer gaan deze handschoenen lang mee.

Pitbull Boxing Bokshandschoenen Geel

€ 79,95

  • Uitverkocht

Classic - Ice White

Een volledig witte Pitbull Boxing handschoen met zwarte logo's. Het witte leer geeft de handschoen een professionele, zelfverzekerde uitstraling. Padding aan binnen en buitenkant zorgen voor bescherming voor je handen. Omdat de handschoen is gemaakt van echt runderleer gaan deze handschoenen lang mee.

Pitbull Boxing Bokshandschoenen Wit

€ 79,95

  • Uitverkocht

Easy Strap - PU Black

Bokshandschoen gemaakt van hoogwaardig kunstleer. De stiksels en padding zijn van vertrouwde kwaliteit. De innovatieve sluiting biedt extra versteviging en comfort. Deze sluiting is ook erg geschikt voor een smalle pols. Bovendien is deze sluiting ontworpen om gemakkelijk te openen of sluiten met je bokshandschoenen aan. Ideaal voor als je een setje push ups tussendoor wilt doen!

Vanwege de prijs is deze handschoen ideaal voor beginners, minder fanatieke boksers of andere mensen die voor een klein prijsje kwaliteit om hun vuist willen!

PU bokshandschoen zwart

€ 39,95

  • Uitverkocht

Easy Strap - Pu Pink

Bokshandschoen gemaakt van hoogwaardig kunstleer. De stiksels en padding zijn van vertrouwde kwaliteit. De innovatieve sluiting biedt extra versteviging en comfort. Deze sluiting is ook erg geschikt voor een smalle pols. Bovendien is deze sluiting ontworpen om gemakkelijk te openen of sluiten met je bokshandschoenen aan. Ideaal voor als je een setje push ups tussendoor wilt doen!

Vanwege de prijs is deze handschoen ideaal voor beginners, minder fanatieke boksers of andere mensen die voor een klein prijsje kwaliteit om hun vuist willen!

€ 39,95

  • Uitverkocht